miércoles, 15 de marzo de 2017

PREMI SOSTENIBILITAT

4 alumnes del grup de 4t d’ESO de ciències han sigut els guardonats amb el primer premi del concurs escolar “La ciutat de Vila-real cap al desenvolupament sostenible”. Promogut per l’Ajuntament de Vila-real, aquesta és una de les activitats que han tingut lloc durant el 12é Mes de la Sostenibilitat.
En la gala de cloenda, celebrada dijous 27 a les 19h a la casa dels Mundina, Marta Antolí, Teresa Romero, Jorge Flor i Rafa Renau no sols van recollir el premi, sinó que van exposar el seu projecte davant del públic assistent. La idea sobre la qual han treballat, mereixedora del guardó, ha estat una proposta pionera del procés per a la recollida selectiva de bioresidus a nivell local, des de l’arreplegada fins a les possibles destinacions, convertits els bioresidus en productes reciclats i reutilitzables. La proposta també contempla el benefici fiscal del ciutadà que separa les deixalles.

El nostre centre és un col·laborador habitual de les activitats del Mes de la Sostenibilitat i les Jornades d’Educació Ambiental, totes elles promogudes per l’Ajuntament de Vila-real. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario